Felnőtt versenyKempo versenyMMAVerseny

XIV. Eger kupa beharangozó

Idén 14. alkalommal rendezi Egerben az Bushido Kempo Akademia SE a Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa nyílt felnőtt és ifi,- junior harcművészeti versenyt.
A sportesemény főként a küzdelmekről szól, földharc gi és nogi fogásnemben, kesztyűs B-full contact Viadal, A-full contact Viadal, pusztakezes full-contact Viadal versenyszámokban mérettethetik meg magukat a versenyzők. A technikai versenyszámok sem hiányozhatnak a tradíció megtartása érdekében, így formagyakorlatot, önvédelmet és fegyverrel történő formagyakorlatot is megnézhetünk a versenyzők előadásában.
A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő versenyt a folyamatos fejlődés jellemzi, mind a versenyzők, mind a nézők számát tekintve. Fontos megjegyezni, hogy más harcművészeti és küzdősport stílusok képviselői is évről évre egyre nagyobb számban fordulnak elő ezen rendezvényen tovább öregbítve és ismertebbé téve a Zen Bu Kan Kempo és az Eger Kupa jó hírét.
Az idei versenyre is várunk külföldről érkező csapatokat is, mivel azt gondoljuk szeretnek városunkba járni és becsületes sportszerű küzdelmekben résztvenni. Határon belülről 25-30 klub jelentkezésében bízunk és a tavalyihoz hasonló legalább 150versenyzőt szeretnénk regisztrálni a versenyen.
Egerből senki nem mehet haza mosoly nélkül, így minden megteszünk azért, hogy az ellátogató versenyzők, bírók valamint közönségünk jól érezze magát. Az idei évben a Bushido Kempo Akadémia csapata egy nemes ügyben is érdekelt, az SMA 1 szindrómás gyerekeknek szervezünk gyűjtést a kihelyezett “urnáknál”.
Bízunk a Zen Bu Kan Kempo erejében. Várunk szeretettel mindenkit 2019.10.26.-án a Kemény Ferenc Sportcsarnokba 10.00 órától.

Köszönjük támogatóink segítségét:
Stark Steel Kft.,Cs&Cs Transzport Kft.,Nutriversum,East Komp Kft és az USB energiaital.