GyerekversenyOrszágos BajnokságVerseny

Gyerek Országos Bajnokság beszámoló

2023. április 22-én Hajdúnánáson került megrendezésre a ZBK Kempo Országos gyerekverseny, aminek a Hódos Imre Sportcsarnok adott otthont . A versenyre összesen 136 résztvevő érkezett, akik 461 nevezéssel indultak az eseményen. A versenyszámok között szerepelt a formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, stop semi contact, c-viadal és a GI földharc versenyszámok.

A hangulat kiváló volt, a résztvevők és a szurkolók egyaránt élvezték az izgalmas mérkőzéseket. Az egész napos esemény során számos remek teljesítményt láthattunk a gyerekek részéről, akik komoly erőfeszítéseket tettek azért, hogy a legjobb formájukat hozzák ki magukból.
A szervezést illetően külön köszönet jár a Zen Bu Kan Kempo Szövetségnek és a Spartan Kempo Debrecen klubnak, akik maximális professzionalizmussal szervezték és bonyolították le az eseményt. A gyerek versenyek nagy jelentőséggel bírnak  hiszen nem csak a sportágat népszerűsítik, de lehetőséget adnak a versenyzőknek arra, hogy megmérettessék magukat másokkal szemben.