Egyéb

Katana Kupa 2023

Harcművészeti Beszámoló a 2023-as Katana Kupa Országos Pontszerző Bajnokságról

Az idén, 2023. október 14-én került megrendezésre a Katana Kupa Országos pontszerző bajnokság, amelyre Nagykáta városában került sor. Az eseményt a közel 600 nevezés, 140 versenyző, és 28 csapat tette emlékezetessé, és egyértelműen azt mutatta, hogy a kempo iránti szenvedély és elhivatottság él és virágzik Magyarországon. A verseny technikai számokban és küzdelmi számokban egyaránt kiemelkedő volt. A technikai számok között a formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat és az önvédelem szám is lehetőséget biztosított a versenyzőknek arra, hogy megmutassák felkészültségüket.

A stop-semi contact, C-Viadal, B-Viadal, A-Viadal és Pusztakezes viadalokban a versenyzők kemény küzdelmet vívtak egymás ellen, ahol taktika, gyorsaság és állóképesség volt a kulcs a sikerhez. Ezek a küzdelmi számok rendkívül népszerűek a versenyzők és a nézők körében egyaránt. A földharc számok is fontos részét képezték a versenynek, amelyek között volt a Gi és No-Gi kategória is. A versenyzők kemény munkájuk és elhivatottságuk eredményeként kiemelkedő teljesítményeket nyújtottak.

A Katana Kupa Országos pontszerző bajnokság remek verseny volt. Gratulálunk minden résztvevőnek és a szervezőknek is az esemény sikeres lebonyolításáért, és várjuk a következő rendezvényeket.