DanvizsgaGyerekversenyKempo versenyVerseny

I. Gorilla kupa beszámoló

A Sárbogárdi Városi Sportcsarnokban május 25-én került megrendezésre az I. GORILLA KUPA Zen Bu Kan Kempo verseny, melynek szervezője a Sárosdi Kempo SE volt.  A rendezvényre 22 klub és 168 versenyző nevezett, akik a Gi földharc, Nogi földharc, Stop Semi Contact, C-viadal, Formagyakorlat, Fegyveres formagyakorlat, Önvédelem versenyszámokban mérték össze tudásukat.

 

 

 

 

 

Az esemény a Gyerek I,II,III, és Novice korosztályoknak volt egy Országos bajnokság, a NOVICE korosztálynak pedig pontszerző verseny is volt.

A megmérettetések 4 páston zajlottak, kiváló, jól felkészült bírói gárdával, akik munkáját a professzionális verseny lebonyolító szoftveres hátterét a Smoothcomp segítette. A hangulatra sem volt panasz, hiszen nézők izgatottan figyelték a küzdelmeket, a versenyzők pedig a kempo rendezvényeken megszokott magas szakmai minőségű mérkőzéseket prezentáltak. A technikai versenyszámokban szintén nagyon magas szintet képviseltek a megjelent harcosok. Összességében az I. GORILLA KUPA fantasztikus esemény volt, amely nagyszerű lehetőséget biztosított a versenyzőknek, hogy megmérettessék magukat, és a szurkolóknak, hogy izgalmas küzdelmeket lássanak.

A szervezők nagyon fontosnak tartják, hogy a verseny nagyon családias hangulatban telt, ami kifejezetten fontos volt ezen a hétvégén, mert mindenki nagy élményekkel tudta ünnepelni másnap a Gyereknapot.

További képek itt érhetők el.