GyerekversenyVerseny

I. Respekt Kupa

Szombaton sikeresen lezajlott az I. Respect Kupa Zen Bu Kan Kempo gyerekverseny, ami a szezon első pontszerző eseménye volt. 22 klub közel 140 versenyzője mérte össze tudását ezen a napon.
Hosszú ideje nem volt verseny Budapesten, vagy vonzáskörzetében, most a Törökbálinti Sportközpont adott otthont rendezvényünknek, ami négy páston zajlott.
A 9 órai kezdésnek, valamint a bírók és az admin team szervezett munkájának köszönhetően rekord gyorsan, délután négy órára véget is ért a rendezvény úgy, hogy a versenyorvosnak sem akadt komoly munkája.
Köszönöm a Zen Bu Kan Kempo bíróinak, és az admin csapatnak a kitartó munkát, a résztvevő Zen Bu Kan Kempo klubok mestereinek a magas szintű szakmai felkészítést, és a szülők türelmét!
Köszönöm a Sport8, és a Respect Fight Shop támogatását!
Felemelő érzés, hogy nem csak az Original dojo tagjai, hanem a gyerekek szülei, az összes fekete öves mesterem és számtalan tanítványuk is segítő kezet nyújtott a versenyt megelőző estén a helyszín berendezésében, ill. a verseny napján a lebonyolításban. Nagyon köszönöm mindenkinek, igazán hálás vagyok mindannyiótoknak.
A legeredményesebb lány és fiú versenyző egy-egy RDX bokszkesztyűt kap a Respect Fight Shop jóvoltából (az érmek és a küzdelmek számát vettük alapul).
Legeredményesebb lány versenyző Varga Nikolett (VSD)
Legeredményesebb fiú versenyző Farkas Ádám (Alba Kempo)
Gratulálunk!
Palotás Ferenc
7. dan