Felnőtt versenyVálogatottVerseny

Sport Kempo Hungarian Open

2024. Március 24-én újra felnőtt Kempo verseny lesz Gyöngyösön

2019-ben szerveztünk utoljára felnőtteknek Kempo versenyt Gyöngyösön. Aztán bezárt a világ, most meg újra nyitva van.

Március 24-én vasárnap a gyöngyösi Sportcsarnokban 10:00-18:00-ig 4 páston lehet majd Kempot nézni. Ez azoknak való, akik szeretik a küzdelmet. Ez az a fajta küzdelem, ahol felállnak egymással szembe, meghajolnak, hatalmasakat ütnek-rúgnak, a végén meghajolnak, valaki győz, valaki veszít és bejelölik egymást a facebookon.

 


A lebonyolítás rendje nagyságrendileg:

8:15-9:45 – Mérlegelés

10:00-12:00 – Formagyakorlatok, Fegyveres formagyakorlatok és Önvédelmek. Ezek a tradícionális technikai versenyszámok. A szakavatott szemeknek érdekes lehet. A laikusok nem értik mi történik.

12:00-14:00 – Full Contact versenyszámok A-Viadal és Pusztakezes Viadal. Itt vannak nagy ütések, nagy rúgások, nagy dobások.

14:00-16:00 – Egyéb Full contact vagy Semi contact küzdelmi versenyszámok. Itt kisebbek az ütések, kisebb a sérülés veszély, de ez is élvezhető!

16:00-18:00 – Földharc versenyszámok. Ez olyan, mint a birkózás, de ütés itt is van testre. Hát ilyen az élet.


A verseny egyszerre pontszerző állomása a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség versenyrendszerének és szintúgy a Magyarországi Kempo Szervezetek Sportági Szövetségének.

A versenykiírást innen tudjátok letölteni.
SKHO24-versenykiiras


A versenyen felnőttek indulhatnak. A legfiatalabb versenyző a 2006.12.31-én született lehet. Aki 2007-ben született az nem indulhat.

A rendezvény ingyenesen látogatható. Akinek tetszik, tudja majd az egyesületünket támogatni a helyszínen készpénzzel. Ha nem lesz nagyon minuszos a verseny, akkor az év második felében szervezünk egy amatőr MMA versenyt is.

Keressetek bizalommal, bármi kérdésetek van.

Üdv

Döci